Verbeter de jeugdzorg van binnenuit

Kom werken bij Omnibus Jeugd en Gezin

Wij zijn Omnibus Jeugd en Gezin en wij vinden dat kinderen, ouders en gezinnen altijd de beste zorg verdienen. Dit bieden wij met een multidisciplinair team van bevlogen zorgprofessionals. Onze medewerkers komen onder andere uit de psychiatrie, jeugdzorg, maatschappelijk werk en aanvullende vakgebieden.

Bij Omnibus geloven we dat jeugdzorg anders en beter kan. Daarom werken we elke dag keihard aan toekomstperspectief voor ouders en gezinnen. Met een unieke integrale aanpak bewegen we tussen verschillende leefdomeinen. We pakken zoveel mogelijk domeinen aan en ondersteunen het gezin om hun eigen kleine successen te ervaren. We bekijken met alle betrokkenen wat een situatie werkelijk vraagt, en dragen bij aan oplossingen. Zo ontstaat er ruimte en perspectief.

Samen zoeken naar passende oplossingen

Onze medewerkers zijn een essentieel onderdeel van onze verbindende werkwijze. Hoewel ze uit diverse disciplines komen, hebben ze veel gemeen. Zoals hun toewijding om de jeugdzorg te verbeteren en het verschil te maken in het leven van gezinnen. Onze gezamenlijke visie verbindt de diversiteit en samen zoeken we naar de beste interventies. Passend en altijd gericht op vooruitgang.

We zoeken regelmatig kundige en bevlogen medewerkers voor uitdagende functies. Heb jij de drive om echt het verschil te maken in het leven van onze cliënten? Dan komen we graag met je in contact.

 

Zo werkt onze sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure van Omnibus is helder en open en we streven naar een positieve ervaring voor alle kandidaten. We ontmoeten altijd graag gemotiveerde HBO-ers die geloven in de mogelijkheden van ouders en kinderen, en die samen willen zoeken naar mogelijkheden en het realiseren van vooruitgang.

Kun jij met de juiste attitude, kennis, vaardigheden en ervaring een bijdrage leveren aan het behalen van onze idealen? Laat dan van je horen.

Kun jij met de juiste attitude, kennis, vaardigheden en ervaring een bijdrage leveren aan het behalen van onze idealen?